Blog

El primer ball de parelles de pàdel de la temporada

Aquestes últimes setmanes hem tornat a viure un episodi important de canvis de parelles, tant masculines com femenines, a les pistes de primer nivell. Així que actualitzem-nos i expliquem tots els comiats, retrobaments i noves duples que s’han format per ajuntar forces per aquest any de competició.

Noves parelles masculines

En aquest últim Open a Brussel·les, hem pogut veure diverses parelles noves:

  • La primera parella que hem d’esmentar és la de Sanyo Gutiérrez i Momo González. La que ha estat una sorpresa, perquè iniciàvem la temporada amb una segona oportunitat als veterans més estimats: Sanyo i Fernando Belasteguín. Tot i això, Momo i Sanyo semblaven destinats a trobar-se, després de més d’una oferta per les dues parts en diversos punts de les passades temporades. Ara, doncs, sembla que per fi veurem aquesta dupla tan esperada, que parteix com a caps de sèrie número 4.
  • Així doncs, Fernando Belasteguín, ha hagut de buscar un nou company per afrontar la temporada, després de diversos tornejos sense poder jugar per una lesió a l’abductor. Finalment ha decidit tornar a pista amb Mike Yanguas. Sembla que la veterania i la picaresca d’aquests dos jugadors, ens farà veure molt bons moments a pista.
  • Més enllà del Top 10, també hi ha hagut tres canvis de parelles: Lucho Capra i Álex Arroyo (top11), Agustín Gutiérrez i Josete Rico (top15) i la tornada d’Iván Ramírez i Pablo Cardona (top21).

També has de saber que abans d’aquests moviments, n’hi va haver dos de molt importants. I és que tot va començar el passat mes d’abril, amb Paquito Navarro i Fede Chingotto i Juan Tello i Álex Ruiz. Dues parelles que prometen molt i que segur que ho donaran tot per pujar posicions al ranking.  

Els moviments en les parelles femenines

Tot i que els canvis de parelles en les jugadores han estat a partir del Top10, també hi ha hagut un ball de parelles en tota regla.

  • La jugadora Vero Virseda ha hagut de buscar una nova parella per al torneig, després que la seva anterior companya, Bárbara Las Heras, es lesionés. Així, Virseda formarà parella amb Bea Caldera i competiran com a parella número 10.
  • Carla Mesa ha fet el tercer canvi de parella en el poc que portem de temporada. Després de la separació amb Alix Collombon, va jugar amb Lara Arruabarena a Granada, però a Brussel·les ha competit amb Esther Carnicero, amb qui compateix com a parella número 12.
  • Nuria Rodríguez i Mari Carmen Villalba s’han unit per formar una nova parella després que les seves respectives companyes hagin decidit trencar les parelles. Sortiran com a parella número 13.
  • La jugadora Carolina Navarro, l’antiga parella de Mari Carmen Villalba, ha triat Marina Guinart com a nova parella amb el número 15 en el ranking.
  • Lucia Martínez, que s’havia separat d’Esther Carnicero, va jugar el darrer torneig amb Vero Virseda, però a Brussel·les també ha tornat a canviar amb la Marta Barrera. Això suposa la separació de la parella coneguda com a “Les Martas”. Sortiran com a parella número 17.
  • Finalment, les joves jugadores que sortiran com a parella número 18, seran Marta Caparrós i Carmen Goenaga.

Després de la primera prova a Brusel·les, hem de destacar les bones sensacions i bons resultats de la primera parella esmentada, Momo i Sanyo, que van aconseguir la tercera posició, Navarro i Chingotto van ocupar el quart lloc en el seu segon torneig junts i la classificació va continuar amb els altres moviments que hem comentat. Bela i Yanguas van aconseguir la sisena posició, per sota de Tello i Ruiz.

Sembla, doncs, que s’ha aconseguit un bon combinat de parelles i en aquesta temporada veurem moviments en la classificació general. Com sempre, estarem aquí per anar-te informant i actualitzant perquè no et perdis res!