Blog

Les millors parelles de pàdel de 2022 i les noves pel 2023

Actualitzem la informació del pàdel professional i de la temporada de competició, després d’un final d’any ple d’emocions i de lluita pels primers llocs del ranking.  

Com va acabar la classificació de pàdel del 2022 i com es preveu el 2023

Fins a l’últim moment de l’última prova de l’any, que justament es va celebrar a Barcelona en el Màster Final de World Padel Tour, no es va poder tancar la classificació de pàdel mundial! Aquesta última gran prova pels jugadors professionals va ser un tancament perfecte per un any de competició impressionant.

 

Pel que fa al quadre masculí, Juan Lebrón i Alejandro Galán es van tornar a emportar la posició més alta de la classificació. És el tercer any consecutiu que aconsegueixen aquesta desitjada posició, però aquest any ha estat més difícil que mai per la gran quantitat de proves que han competit. Tot i l’exigència del calendari i la gran lluita dels adversaris, han aconseguit revalidar la primera posició amb ni més ni menys que 14 títols!

 

La posició que va estar en joc fins a l’últim instant va ser la primera del pàdel femení, que es va decidir en la final del Màster de WPT de Barcelona. Alejandra Salazar i Gemma Triay es jugaven poder superar Ariana Sánchez i Paula Josemaría en l’últim partit de la temporada. No podia ser més emocionant!

Després d’un enfrontament de pel·lícula (si te’l vas perdre, et deixem els millors moments aquí), Salazar i Triay es van emportar el partit, el Màster i es van convertir en les noves número 1! A més a més, aconseguint un rècord: ho van fer amb un total de 12 títols en aquesta temporada, superant la que era la màxima xifra de títols femenins guanyats en un any.

Noves parelles de pàdel masculí i femení pel 2023

Cada vegada falta menys pel mes de febrer, quan s’iniciarà la nova temporada de pàdel (t’avancem el calendari aquí), i ja s’han definit els canvis de parella que hi haurà, així que repassem-los:
Novetats en les parelles masculines per la nova temporada 

En les categories masculines, en primer lloc, hem de mencionar a Arturo Coello i Agustín Tapia, que promet ser un dels projectes més potents d’aquesta temporada. També hem de destacar, és clar, el retorn de la parella número 1: Fernando Belasteguín i Sanyo Gutiérrez, que tornen després de separar-se l’any 2021 amb l’esperança de tornar al primer lloc del ranking. La següent parella que il·lusiona a qualsevol amant del pàdel és Martín Di Nenno i Franco Stupaczuk, que tornaran a unir forces 8 anys després. I per últim, hem de destacar diverses parelles, que ja hem comentat en articles anteriors: Paquito Navarro i Juan Tello, Coki Nieto i Pablo Lima o Javi Garrido i Fede Chingotto.

Seran alguna d’aquestes duples les noves número 1 del 2023? Quines ganes de veure-ho!

Parelles noves de la competició femenina de pàdel de 2023

En el quadre femení, volem destacar una parella inesperada que fa poc que s’ha anunciat: Lucía Sanz i Aranza Osoro. Després de la retirada de Marta Merrero, Sanz s’unirà a Osoro per lluitar una temporada més pel número 1. Una altra de les duples que prometen és la de Carolina Navarro i Mari Carmen Villalba, dues malaguenyes que competiran juntes a pista aquest 2023. També s’espera molt nivell de la nova dupla que formen Eli Amatriaín i Ana Catarina Nogueira. Per acabar, hem de esmentar Jessica Castelló i Claudia Jensen, Victoria Iglesias i Patty Llaguno, Marta Talaván i Lorena Rufo i, també, Sofía Araújo i Delfi Brea.  

 

Així que aquest any de competició encara promet més exigèncianivell i espectacle del que el que vam tenir al 2022, i sembla que és difícil de superar! Estarem aquí per explicar-vos-ho, també amb novetats per part nostra ben aviat! No us ho perdeu, seguiu-nos a les nostres xarxes socials!